• верувам

Зоран Заев: Можеби сонувам, ама верувам!

„Во интервјуто за „Слободен печат“ Зоран Заев аргументирајќи ја идејата за заедничка Влада со опозицијата изрази надеж дека неговиот сон може да стане реалност доколку за тоа постои политичка волја од сите страни. „И јас треба да си ја подготвам партијата, но сепак ја фрлам ракавицата сите заедно да одработиме. Да го здружиме народот, да …

Зоран Заев: Можеби сонувам, ама верувам! Read More »