• украсување

Општина Битола на осум месеци до Нова година објави тендер за украсување на градот

Општина Битола денеска, на безмалку осум месеци пред дочекот на Новата 2024 година, објави Јавен повик за изработка на идејно решение за новогодишно украсување на градот за Нова година. Во моментот кога меѓу коалиционите партнери Поинаку и ВМРО -ДПМНЕ нема единство околу реализацијата на проектите и кога коалицијата „виси“, локалната самоуправа уште во април размислува …

Општина Битола на осум месеци до Нова година објави тендер за украсување на градот Read More »