• транспорт

Кој кого вози во Инспекторатот за транспорт?

До моментот кога го читате овој текст, поминати се речиси три работни дена од трагичната автобуска сообраќајка во Бугарија, а Државниот инспекторат за транспорт сѐ уште не спровел вонреден инспекциски надзор за работата на компанијата „БЕСА Транс“, игнорирајќи го дури и заклучокот на Владата од завчера за ИТНО спроведување таков надзор. Во вчерашниот разговор за …

Кој кого вози во Инспекторатот за транспорт? Read More »