• Тоше

Зар некој може да те замени? 13 години без Тоше Проески

Една од најголемите македонски музички ѕвезди на денешен ден во 2007 година трагично го загуби животот во сообраќајна несреќа на само 26 години. Тоше зад себе остави големо музичко наследство, кое и денес како во Македонија, така и низ целот Балкан редовно се слуша. Животот на Тоше заврши во годината кога одбележуваше десет години успешна …

Зар некој може да те замени? 13 години без Тоше Проески Read More »