• телохранителот

ВИДЕО | „Се надевам дека има добра плата“: Телохранителот на Парис Хилтон трча по неа додека таа танцува

Видеото на кое телохранителот на Парис Хилтон трча по неа додека таа танцува на фестивалот „Coachella“ стана вирално на ТикТок. На снимката се чини дека телохранителот изгледа доста исцрпено додека трча по Парис, а таа потскокнува и танцува во проѕирен фустан. „Начинот на кој телохранителот трча по Парис Хилтон на жештинава. Тоа е тренинг“, пишува …

ВИДЕО | „Се надевам дека има добра плата“: Телохранителот на Парис Хилтон трча по неа додека таа танцува Read More »