Tag : телевизори

Вести Економија

„Хисенс“ отпуштените работници од „Горење“ ќе ги вработи во нова фабрика за телевизори

Слободен печат
Раководството на кинеската компанија Хисенс која е сопственик на гигантот Горење, објави дека ќе отвори нова фабрика за телевизори каде предност при вработувањето ќе имаат...
Вести Свет

ТЕЛЕВИЗОРИ, КЛАВИРИ И ПРЕПАРИРАНИ ЖИВОТНИ: Што сѐ крадат гостите од хотелите?

Слободен печат
Повеќето хотелски гости ги сметаат сапуните, ќесичките шампони, пенкалата, капите за туширање, како сувенири кои тие имаат право да ги спакуваат во својот куфер при...
Вести Магазин Свет Технологија

ФБИ ПРЕДУПРЕДУВА: Залепете ја камерата, хакерите ве гледаат преку „паметните“ телевизори (ВИДЕО)

Слободен печат
Паметните телевизори кои се приклучени со интернет и поддржуваат апликации и стриминг, ги прави ранливи за хакерски напади. Многу од нив доаѓаат и со вградена...
Вести Економија

УЈП по багателни цени ќе продава запленети предмети

Слободен печат
Управата за јавни приходи на 22. август ќе одржи јавна аукција на која ќе бидат понудени запленети телевизори, автобуси, товарни возила, компјутери, автомобили, како и...
Вести Економија

УЈП ќе распродава бела техника, возила, камиони, телевизори…

Слободен печат
На 30 јуни ќе се одржи јавна аукција огранизирана од Управата за јавни приходи на комерцијални продажби на движни и недвижни предмети. На аукцијата може...