• таблоид

Детектив на британскиот таблоид „The Sun“ со години ја следел Меган Маркл

Британскиот таблоид „The Sun“ изнајмил приватен детектив кој 24 часа ќе ја следи Меган Маркл и нејзиното семејство, уште во 2016 година, кога се дозна за нивната врска со принцот Хари. Фондацијата „Byline Investigates“, инаку здружение на независни новинари, ја објави веста за таблоидот кој платил детектив со цел тој да ископа бројни податоци, не …

Детектив на британскиот таблоид „The Sun“ со години ја следел Меган Маркл Read More »