• станови

Шекеринска: Становите од поранешна ЈНА ќе може да се откупуваат

Припадниците од Министерството за одбрана и од Армијата кои речиси три децении живеат во станови добиени од фондот на поранешна ЈНА, без право да добијат сопственост, отсега ќе имаат можност да ги откупат. До 15 јануари 2022 ќе треба да поднесат барање за откуп на станот до комисијата формирана во рамки на Министерството за транспорт …

Шекеринска: Становите од поранешна ЈНА ќе може да се откупуваат Read More »