• соопштение

Погребот на Лане Ѓутовиќ ќе биде во сабота: Семејството ја испочитува неговата желба

Погребот ќе се одржи во сабота на 28 август во 13:30 часот во црквата Св.Тројца во Кумодраж. Во соопштението е наведено дека комеморацијата ќе биде одржана во петок, 10 септември во 12:00 во „Југословенскиот Драмски Театар“   View this post on Instagram   A post shared by Astrologija | Stella Numerus (@stella_numerus) Тој ќе биде …

Погребот на Лане Ѓутовиќ ќе биде во сабота: Семејството ја испочитува неговата желба Read More »