Tag : собните

Магазин Магазин слајдер Семејство

Како собните билки да не ви овенат? Една жена откри интересен трик кој ќе го спаси вашето домашно зеленило

Слободен печат
Поради грешките кои ги правиме, ние самите често го скратуваме животниот век на растенијата… Билките го оплеменуваат и збогатуваат нашиот простор, помагаат куќата или станот...
Жена Магазин Семејство

Мојата пријателка со ова ги залева собните билки: Цвета и она цвеќе за кое не ни знаев дека има цвет! (РЕЦЕПТ)

Слободен печат
„Ја посетив мојата пријателка овие денови. Есента пристигна, па се „сместивме“ во домот. Кај неа на прозорот забележав милион цветови во саксиите. Цвета и она...