• славниот

Ќерката на славниот готвач Гордон Ремзи 3 месеци престојувала во болница за ментални болести: Холи (21) двапати била сексуално нападната!

Холи била на колеџ кога доживеала напади и развила сериозни психолошки проблеми… Ќерката на славниот готвач Гордон Ремзи, Холи (21), откри дека поминала 3 месеци во болница за ментално здравје, откако страдала од ПТСН поради сексуални напади. Холи детално објасни како на Универзитетот ѝ било дијагностицирано посттрауматско стресно нарушување, што било резултат на два сексуални напади кога таа имала 18 …

Ќерката на славниот готвач Гордон Ремзи 3 месеци престојувала во болница за ментални болести: Холи (21) двапати била сексуално нападната! Read More »