Tag : Скопска чаршија

Култура

Манифестацијата „Звуците на чаршијата“ ќе донесе богата програма во Старата скопска чаршија

Слободен печат
Во старото градско јадро на Скопската чаршија на 13, 15, 16 и 17 септември ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“, чија цел, веќе...