• си-ен-ен

ВИДЕО: Репортер од Киев среде известување примети дека стои до граната

Репортерот на американскиот Си-Ен-Ен, Метју Ченс, кој претходниве неколку денови е присутен во Украина и оттаму известува за актуелната состојба имал доста незгодна ситуација пренесувајќи во живо пред камерата. Ченс известувајќи, случајно видел дека покрај него, на само неколку сантиметри, имало граната. So @mchancecnn just realized live on CNN that he was right next to …

ВИДЕО: Репортер од Киев среде известување примети дека стои до граната Read More »