24.8 C
Скопје

Tag : штафета

Ви Препорачуваме Магазин Магазин слајдер Ретро

ФОТО+ВИДЕО | Дали последната Штафета на младоста го навести распадот на Југославија?

Слободен печат
Денот на младоста во Југославија се славеше на денешен ден – 25 мај, датум што е прогласен за роденден на Јосип Броз Тито, иако тој...
Ви Препорачуваме Забава Магазин

Денес е 25 мај – заборавениот Ден на младоста на СФРЈ

Слободен печат
Одлуката 25 мај да се обележува како Ден на младоста е донесена на иницијатива на Јосип Броз Тито и Централниот комитет на народната младина на...