Tag : Сеча на дрвја

Ваш агол Македонија

ПИСМО: Ако нема акции, кредитната ќе се искористи за прочистувач на воздух кој чини цел бубрег за нашиот кумановски стандард

Слободен печат
Веднаш по објавувањето на веста за сечата на двете липи вчера во Куманово, со цел да се направи простор за автобуска станица, до нашата редакција...
Вести Ви Препорачуваме Македонија

МАСАКР на дрвја во Куманово – Граѓаните реагираат (ВИДЕО)

МИА Агенција
„Д’нска имаше еколошка акција од страну на Oпштину Куманово у центар на град. Реално имамо превише дрва и зелени површине по Куманово, ваздух е екстремно...