• сан франциско

ФОТО | Сан Франциско прогласен за најдобар град во светот за 2021 година: Погледнете ја топ-листата

Титулата за најдобар град во светот ја понесе Сан Франциско, според анкетата на компанијата за медиуми и забава „Тајм-аут“. Тие направија листа на најдобри градови во светот во 2021 година, која се темели на мислењето на 27.000 анкетирани жители. Во текот на истражувањето, биле рангирани ноќниот живот, рестораните и културните настани во секој град, како …

ФОТО | Сан Франциско прогласен за најдобар град во светот за 2021 година: Погледнете ја топ-листата Read More »