• родители

ВИДЕО: Мајка сподели едноставен трик што ќе им помогне на сите родители кои патуваат со дете

Дали некогаш сте се бореле да го поставите седиштето на вашето дете во автомобилот? Тогаш сте на вистинското место. Трикот објавен од една мајка и овластен техничар за заштита на деца започна да се шири по социјалните мрежи. Таа покажа едноставен трик како да се осигурате дека седиштето во автомобилот на вашето дете е добро …

ВИДЕО: Мајка сподели едноставен трик што ќе им помогне на сите родители кои патуваат со дете Read More »