Tag : рио гранде

Вести Свет

Таткото и ќерката кои се удавија во Рио Гранде погребани во Салвадор

Слободен печат
Таткото и ќерката кои се удавија во реката Рио Гранде, обидувајќи се илегално да влезат во САД, погребани се во Салвадор. Оскар Мартинес (25) и...
Вести Свет

Телата на таткото и ќерката кои се удавија во Рио Гранде се враќаат во Салвадор

Слободен печат
Телата на таткото и ќерката кои се удавија во реката Рио Гранде во обид да стигнат до територијата на САД, ќе бидат вратени во нивната...