• ренцо барбера

Палермо по „стапките“ на Парма: Рекордна посетеност во Серија Д! (ВИДЕО)

Екипата за која до летово играа двајцата македонски репрезентативци Илија Несторовски и Александар Трајковски, испадна во Серија Д. Клубот од Сицилија не се регистрираше на време за настапи во Серија Б, откако не успеа да обезбеди финансиски доказ до лигата, односно нивните сопственици тврдеа дека се измамени од својот брокер и осигурителна компанија од Бугарија. …

Палермо по „стапките“ на Парма: Рекордна посетеност во Серија Д! (ВИДЕО) Read More »