• рехабилитација

Вил Смит побара помош во клиника за рехабилитација

Менталното здравје на Вил Смит е доведено во прашање по неговиот испад на доделувањето на Оскарите. Британскиот „The Guardian“ ја цитираше изјавата на холивудскиот извор кој тврди дека Вил Смит ќе добие помош да се избори со стресот по инцидентот кој се случил. Овој 53-годишен актер, кој очигледно сака веднаш да заборави на инцидентот, побара …

Вил Смит побара помош во клиника за рехабилитација Read More »