Tag : развојот

Вести Економија

Димковски: Наша цел е да инвестираме во развојот на сточарството

МИА Агенција
Македонските бачила од високо планинските региони во земјава годинава за првпат добија струја со средства од Програмата за рурален развој за 2019 година. Набавени се...
Магазин Семејство

Новите истражувања покажаа: Развојот на интелигенцијата кај децата зависи и од оваа важна работа!

Слободен печат
Новото истражување на универзитет во Финска покажало дека здравата исхрана влијае на нивото на интелигенција кај децата. Истражувањето покажа дека детската диета влијае за подобро...