• продуцент

Интервју со филмската продуцентка Павлина Проевска: Да се биде добар продуцент, потребни се истрајност и слепа верба

Филмската продуцентка Павлина Проевска најголем дел од својот живот го посветила на филмската дејност и преку филмовите што ги продуцира сака да остави траги за својата работа, но и за македонското културно наследство. Портфолиото на Павлина Проевска содржи два долгометражни филма, два краткометражни, три документарни филмови од долг формат, неколку видеа и два музички албума. …

Интервју со филмската продуцентка Павлина Проевска: Да се биде добар продуцент, потребни се истрајност и слепа верба Read More »