• природна

Никогаш не се шишала, ниту се фарбала – Денес има коса која е подолга од неа (ФОТО)

Малгорзата Кулчук никогаш не се шишала ниту пак се фарбала, а нејзината природно костенливо-плава коса кога таа стои достигнува до подот. Оваа студентка која живее во Лондон има коса со должина од 157 сантиметри. Таа целосно е здрава иако никогаш во животот не ја ишишала. Таа последен пат ги скратила врвовите пред пет години. Малгорзата …

Никогаш не се шишала, ниту се фарбала – Денес има коса која е подолга од неа (ФОТО) Read More »