• природа

ВИДЕО: На 17 години си изградил куќа за 5.000 евра

Замислете да имате 20 години и да живеете во потполна природа, во куќа која сами сте ја изградиле со своите 10 прсти. Во Англија постои едно момче кое тој сон го претворил во реалност. Том сакал да се осамостои, но сакал и сам да направи своја куќа, па затоа затоа влегол во бизнисот на градење …

ВИДЕО: На 17 години си изградил куќа за 5.000 евра Read More »