• превозници

УЈП направила две контроли кај приватните превозници и ЈСП, набрзо ќе ги достави записниците

Управата за јавни приходи спроведела два типа на контроли во ЈСП „Скопје“ и во приватните автобуски превозници „Макексперс“ и „Слобода превоз“. Записниците од првата контрола веќе им биле доставени на претпријатијата, а наскоро, како што рече денеска директорката на УЈП, Сања Лукаревска, ќе се достават и записниците од втората контрола. Првичните контроли за деловните односи …

УЈП направила две контроли кај приватните превозници и ЈСП, набрзо ќе ги достави записниците Read More »