• препораки

Почна училишната година: Родители се бунат, Филипче и Царовска уверуваат дека учениците ќе бидат безбедни

Со физичко присуство, нејасни протоколи и делење лански свидетелства, денеска почнува учебната година. Во прво и четврто одделение ќе се учи по нови наставни програми и материјали, што содржат интерактивни слики, видеа, квизови, игри и анимации. Родителите што инсистираат на онлајн настава, можат поединечно да поднесат барање до училиштето. Сите други ученици седнуваат во училишните …

Почна училишната година: Родители се бунат, Филипче и Царовска уверуваат дека учениците ќе бидат безбедни Read More »