• последната

Исчистете ги плочките на терасата до последната честичка: Без хемикалии – потребно ви е само обично средство од кујната!

Земете кофа, наполнете ја со 5-6 литри вода, а во неа додадете 100 мл од ова евтино средство од кујната… Пристигна пролетта, убавото време и сега е вистинскиот момент вашата тераса да заблеска, особено доколку уживате седејќи на неа, доколку таму го пиете вашето кафе или пак простирате алишта… Отворените тераси преку зима собираат многу …

Исчистете ги плочките на терасата до последната честичка: Без хемикалии – потребно ви е само обично средство од кујната! Read More »