• после

Маж паднал во септичка јама, беживотното тело извадено после 17 часа

Телото на Бранко В. (64), кој во понеделникот попладне паднал во септичка јама на улицата Жарко Самарџиќ во Сурчин, било извлечено дури во вторникот околу 13 часот, акцијата за извлекување на телото траела цели 17 часа. Пријателот на Бранко, Иван Т. (41), кој прв, уште во понеделникот, се обидел да му помогне и да го …

Маж паднал во септичка јама, беживотното тело извадено после 17 часа Read More »