• породи

Се породи Џенифер Лоренс: Актерката и нејзиниот сопруг го кријат полот и името на детето

Актерката Џенифер Лоренс и нејзиниот сопруг Кук Маруни станаа родители. Веќе неколку пати досега неуспешно се шпекулираше за нејзиното породување, но ниту еднаш тие шпекулации не беа вистинити и парот не ги потврдуваше. Како што сега наведува магазинот „People“, таа неодамна се породила, но популарниот пар одлучил да не објавува било какви информации за раѓањето, …

Се породи Џенифер Лоренс: Актерката и нејзиниот сопруг го кријат полот и името на детето Read More »