• пол макартни

Наместо да одат во пензија на старост станаа татковци: Мик Џегер, Пол Макартни и Роберт Де Ниро уживаат во улогата на родители

Многу славни мажи кога зачекорија во третото доба добија наследници. Многумина се прашуваат, дали овие возрасни мажи над 60 години се себични со ваквата одлука и подобро е да се пензионираат и гледаат внуци, наместо допрва да се грижат за бебиња. Велат дека љубовта не познава години и многумина се сложуваат со оваа поговорка. Но, …

Наместо да одат во пензија на старост станаа татковци: Мик Џегер, Пол Макартни и Роберт Де Ниро уживаат во улогата на родители Read More »