• плагијат

Пејачката Тејлор Свифт ќе добие тужба: „Shake it off“ хитот има украдени стихови?

И покрај тоа што поп пејачката Тејлор Свифт ужива во својата слава додека го чека својот најнов албум, сепак има мали „главоболки“ на авторски план. Имено, таа оди на судење поради тужбата што ја доби за текстот на својот огромен хит „Shake it off“. Според тужбата за авторско право која е поднесена во 2017, се …

Пејачката Тејлор Свифт ќе добие тужба: „Shake it off“ хитот има украдени стихови? Read More »