• пејач

Халид Бешлиќ итно опериран: Неговата сопруга откри како се чувствува по тешката интервенција

Познатиот пејач на народна музика Халид Бешлиќ (68), завршил во болница, дознава порталот „Аваз“. На легендарниот босански музичар му бил вграден стент во „Центар за срце“ Сараево. Оваа информација за порталот „Аваз“ ја потврдила сопругата на Халид, Сејда. – Добро е, се чувствува одлично, како да немало ништо. Утре доаѓа дома – изјави Сејда Бешлиќ …

Халид Бешлиќ итно опериран: Неговата сопруга откри како се чувствува по тешката интервенција Read More »