Tag : пазарување

Забава Магазин Магазин слајдер Семејство

Како изгледа шопингот од перспективата на еден маж (ФОТО)

Слободен печат
Сите знаеме дека мажите не уживаат кога станува збор за пазарењето со нивните сопруги или девојки. Но зошто? Најверојатно бидејќи часовите ќе ги поминат на...
Забава Магазин

Како најлесно да ги дезинфицирате торбите за пазарување

Слободен печат
Речиси во секој дом има барем по една торба за пазарување. Овие торби, покрај тоа што се практични тие помагаат и во зачувување на животната...