• партнери

Апликацијата „Тиндер“ со нови можности за запознавање на потенцијални партнери

Оваа недела популарната апликација за запознавање потенцијални партнери „Тиндер“ прави големи ажурирања, со цел, како што велат, на корисниците да им даде поголем контекст за личноста со која можеби сакаат да се дружат. Апликацијата добива таб за пронаоѓање, слично како на социјалната мрежа „Инстаграм“, што ќе им овозможи на луѓето да дојдат до различни начини …

Апликацијата „Тиндер“ со нови можности за запознавање на потенцијални партнери Read More »