• партии

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Владимир Божиновски: Рејтингот на СДСМ е на историски најниско ниво

Македонците не се русофили, туку се разочарани од сè она што се случува околу спорот со Бугарија, а и што претходно се случуваше во спорот со Грција, па револтирано ѝ го вртат грбот на Европската Унија, тврди политикологот Владимир Божиновски. Претставникот на Институтот за политичко истражување-Скопје (ИПИС), во студиото на Утрински печат ги дообјасни резултатите …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Владимир Божиновски: Рејтингот на СДСМ е на историски најниско ниво Read More »