• парламентарни избори

Управниот суд ја одби тужбата на Европски фронт за прегласувањето во Желино

Управниот суд ја одби како несонована тужбата поднесена од Коалицијата Европски фронт на Парламентарните избори 2024, против решението на Државната изборна комисија на РСМ за прегласувањето на избирачкото место 2101 во село Ларце во општина Желино. -Тужбата на тужителот Коалиција Европски фронт предводена од Демократска унија за интеграција (Движење на народот – ДН, Демократска партија …

Управниот суд ја одби тужбата на Европски фронт за прегласувањето во Желино Read More »