• откажува

Лиам Нисон се откажува од акционите филмови

Актерот Лиам Нисон изненади многумина со својата изјава дека повеќе нема да глуми во акциони филмови. „Наскоро полнам 69 години и имам уште неколку снимања да одработам доколку тоа ми го дозволи коронавирусот, но тоа ќе биде тоа“, изјави актерот за „ENews“. „Мојата одлука е конечна, освен ако не ме присилат на спротивното“, се пошегува …

Лиам Нисон се откажува од акционите филмови Read More »