• омилена

Кралицата Елизабета за првпат во јавноста оваа година: Се појави во својата омилена боја и со омилената ташничка

Ова јавно појавување на кралицата е прво од декември минатата година кога јавноста ја виде на домашната прослава, но и прво официјално откако започна пандемијата. Таа излезе од својата палата два дена откако се ублажени мерките за строго затворање воведени поради коронавирусот во Британија. Иако не носеше маска, таа одржуваше дистанца и во целост ги …

Кралицата Елизабета за првпат во јавноста оваа година: Се појави во својата омилена боја и со омилената ташничка Read More »