• одликување

ФОТО | Хрватската дива Тереза Кесовија на ручек кај францускиот претседател Макрон

Познатата пејачка Тереза Кесовија е една од стотината поканети на официјален ручек со францускиот претседател Макрон, а за тоа има и навистина важна причина. Тереза Кесовија не е само пејачка дива позната во Хрватска и регионот, туку и во Франција. Таа беше и остана легенда која има добиено француското одликување и почесна награда во редот …

ФОТО | Хрватската дива Тереза Кесовија на ручек кај францускиот претседател Макрон Read More »