• Николовски

Николовски: Воведуваме Електронски систем за онлајн анонимно поднесување и следење на пријави

Правиме уште еден храбар чекор кон подобрување на услугите кои ги добиваат граѓаните. Го воведуваме Електронскиот систем за онлајн поднесување и следење на пријави, соопшти вицепремиерот за борба против корупција и криминал, за одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски. -Овој систем се имплементира како дел од владиниот План за борба против корупцијата со поддршка …

Николовски: Воведуваме Електронски систем за онлајн анонимно поднесување и следење на пријави Read More »