Tag : невада

Вести Свет Слајдер

Сандерс победи на изборите за претседателски кандидат во Невада

Слободен печат
Во Невада вчера се гласаше на партиски собранија (какуси) за избор на претседателски кандидат на Демократската партија и според повеќе од 20 отсто од преброените...
Вести Свет

Невада гласа за избор на демократски претседателски кандидат

Слободен печат
Во сојузната држава Невада почна гласањето на прелиминарните избори за демократска претседателска номинација. Ова е трета сојузна држава која гласа за кандидат кој на изборите...
Вести Свет

ФЕЈСБУК-ГРУПА ОД 600 илјади членови организира страшна акција

Слободен печат
Aкција организирана во детали, со 600.000 лица спремни да се мобилизираат со единствена цел – да влезат во „Областа 51“, мистериозната американска воена база, која...