• настап

Разговор со „Фанк шуи“: Лука, Михаил и Мартина ја освојуваат Европа

„Фанк шуи“, оваа пролет ќе се претстави пред англиска публика, со концерт во Лондон на 29 април во „Олд блу ласт“, а ден потоа ќе гостуваат на фестивалот „Саунд сити“ во Ливерпул на кој многу артисти од музичката идустрија ја имаат започнато својата кариерата, меѓу кои и Ед Ширан, „Флорeнс енд д машин“, „Алт Џеј“, …

Разговор со „Фанк шуи“: Лука, Михаил и Мартина ја освојуваат Европа Read More »