• мухамед зекири

Проширена истрагата против Мухамед Зекири

Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција ОЈО-ГОКК ја прошири истрагата за поранешниот генерален секретар на Владата Мухамед Зекири. Од Обвинителството, за МИА информираат дека станува збор за нова истрага за уште еден кривично правен настан. – Предметниот обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција врз основа …

Проширена истрагата против Мухамед Зекири Read More »