• можеби

ВИДЕО: 5 потцентени филмови со Ал Пачино кои можеби не сте ги гледале, а би требало!

Ал Пачино и зборот потценетост никогаш не би требало да стојат во една иста реченица. Сепак, се работи за еден од најсаканите, но секако и најценетите актери откако е измислена актерската професија. Можеме да поминеме денови, месеци и години зборувајќи за неговите успеси пред камерите и на сцената, а повоторно да ни остане доволно материјал …

ВИДЕО: 5 потцентени филмови со Ал Пачино кои можеби не сте ги гледале, а би требало! Read More »