• модуларна ковид болница

„Сакаат да го направат жртвено јагне“: Тетовци се обединуваат во поддршка на д-р Бобан Вучевски, обвинет во случајот со пожарот во модуларната болница

Стотици граѓани од Тетово, но и од Скопје и други градови и места во земјава, на социјалните мрежи се приклучуваат кон поддршката за д-р Бобан Вучевски, кој е меѓу обвинетите за трагичниот пожар во модуларната ковид-болница лани во септември. Граѓаните истакнуваат дека се работи за доктор со беспрекорна грижа за пациентите, пожртвуван професионалец кој целата …

„Сакаат да го направат жртвено јагне“: Тетовци се обединуваат во поддршка на д-р Бобан Вучевски, обвинет во случајот со пожарот во модуларната болница Read More »