• Милорад Додик

ВИДЕО | Андоновиќ: Формиран судски предмет против Милорад Додик – го подривал уставниот поредок на БиX, тој одговори со песна

Додик во свој стил влезе во федералната зграда на претседателството во Сараево и со хармоника пееше српски националистички песни со кои на моменти и го исмејуваше актуелниот муслимански член на претседателството, Бакир Изетбеговиќ. Според тамошните медиуми кои се повикуваат на сведочење на присутните, Додик и членовите на неговата партија, кои се на позиции како федерални …

ВИДЕО | Андоновиќ: Формиран судски предмет против Милорад Додик – го подривал уставниот поредок на БиX, тој одговори со песна Read More »