• меколи калкин

Кои познати личности ќе добијат ѕвезда на холивудскиот Булевар на славните во 2022 година?

Во странските медиуми се појави информацијата за тоа кои од славните личности ќе добијат ѕвезда на престижниот Холивудски тротоар на славните во 2022 година. На списокот има музички и филмски ѕвезди, како и ѕвезди кои нè напуштија, открива „Variety“.   View this post on Instagram   A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) Според …

Кои познати личности ќе добијат ѕвезда на холивудскиот Булевар на славните во 2022 година? Read More »