• мануел ноер

Голманот на Баерн има авантуристички дух: Ноер од Минхен тргна за Хрватска со велосипед

Голманот на Баерн и на германската репрезентанција, Мануел Ноер ги започна „подготовките пред подготовките“ и тргна во најголемата авантура во неговиот живот, од Минхен до Хрватска ќе патува со велосипед. Ноер „се вљуби“ Хрватска и три години по ред одмораше во Дубровник. Голманот на Баерн пред еден месец одмораше во Дубровник, а сега одлучи повторно …

Голманот на Баерн има авантуристички дух: Ноер од Минхен тргна за Хрватска со велосипед Read More »