• малта

ФОТО | На голманката сами ѝ се редат коцките: Во фудбалот останувам засекогаш, но сега во друга улога!

Разговараме со македонската голманка Весна Витанова, која живее во Малта каде ги бранеше боите на „Свиѓи“ од Малта. Завчера на социјалната мрежа Фејсбук, Весна  објави: „По 15 годишно активно играње фудбал крајот не можеше да биде поубав, опкружена со најдобрите од малтешкиот женски фудбал. Престиж е самото појавување на номинациите, каде што го процениле мојот …

ФОТО | На голманката сами ѝ се редат коцките: Во фудбалот останувам засекогаш, но сега во друга улога! Read More »