• македонска ракометна репрезентација

Лазаров: Благодарение на мојот бренд „КЛ7“ многу деца започнаа со ракомет

Во својство на единствен сопственик и идеен творец на брендот „КЛ7“, Кирил Лазаров ја известува македонската ракометна и спортска јавност дека истиот е во процес на редефинирање на стратегијата за натамошен развој и повеќе не е дел од групацијата „Голден Арт“, „Рехау“ и други. Селекторот и капитен нашата сениорска репрезентација му се заблагодарува на клубот …

Лазаров: Благодарение на мојот бренд „КЛ7“ многу деца започнаа со ракомет Read More »